Over ons

Wie wij zijn

Welzijn & Onderwijscoaching is gespecialiseerd in het welzijn van het kind. Onze coaches bieden maatwerk voor ieder kind met extra ondersteuningsbehoeften. Zij hebben de juiste diploma’s, de juiste certificaten, de juiste registraties en bovenal de juiste, jarenlange ervaring. Welzijn & Onderwijscoaching staat voor u klaar!

Welzijn & Onderwijscoaching is opgericht door hulpverleners met jarenlange ervaringen in verschillende sectoren van de zorg en welzijn. Onze hulpverleners zitten verspreid over het hele land en helpen u graag verder.

Onze hulpverleners hebben met succes verschillende individuele- en groepsbegeleiding vormgegeven binnen wijkteams (inclusief indicatiestelling), klinieken (vrijwillig en gesloten) en de beveiligde zorginstellingen (WvGGZ, voorheen BOPZ, en TBS). Zo hebben zij ruime ervaring opgedaan met somatische zorg, geestelijke en lichamelijke gehandicaptenzorg, psychiatrische zorg en beveiligde zorg. Bij zowel kinderen als volwassenen en gezinnen.

De afgelopen jaren hebben wij ons steeds meer ontwikkeld als zorgondernemer in de breedste zin van het woord. Continuïteit en kwaliteit van zorg staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben al onze werknemers de juiste diploma’s en/of certificaten, de juiste registraties en de juiste ervaring. Zo kunnen wij maatwerk leveren van het hoogste niveau.

Contact opnemen

Heeft u een vraag / wens / compliment? Laat het ons weten via ons contactformulier. U krijgt altijd binnen één werkdag een reactie van ons.

Contactformulier

2 + 2 =