Missie & Visie

Missie

Wij willen allemaal het beste voor onze kinderen. Helaas verloopt het leven niet altijd zoals gepland. Soms gaan er dingen mis in de buik of bij geboorte. Soms vinden kinderen het lastig om aansluiting te vinden bij hun leeftijdsgenootjes, of “normaal” te zijn / te doen. Soms maken kinderen, ondanks alle goede intenties en zorgen, ook dingen mee die flinke indruk maken of zelfs voor trauma’s zorgen. Vaak hebben die kinderen dan niet alleen lichamelijke of geestelijke behandeling nodig, maar ook extra ondersteuning op belangrijke gebieden zoals school.

Welzijn & Onderwijscoaching biedt kinderen ondersteuning in de breedste zin van het woord. Zowel thuis als in de leeromgeving. In overleg met ouders en/of docenten, bieden wij maatwerk zodat uw kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Onze deskundige coaches hebben de juiste kennis en ervaring om ondersteuningsplannen op te stellen en uit te voeren. Met Welzijn & Onderwijscoaching kan ieder kind floreren!

Visie

Welzijn & Onderwijscoaching vindt dat ieder kind recht heeft op een zo probleemloos mogelijk verlopende ontwikkeling. Ook al heb je gebeurtenissen niet altijd in de hand, passende hulp en ondersteuning is gelukkig wel altijd bij de hand. Welzijn & Onderwijscoaching zorgt ervoor dat kinderen niet vast gaan lopen op belangrijke ontwikkelingsgebieden en evenwichtig opgroeien.

Contact opnemen

Heeft u een vraag / wens / compliment? Laat het ons weten via ons contactformulier. U krijgt altijd binnen één werkdag een reactie van ons.

Contactformulier

4 + 2 =